Sunday, January 31, 2010

Love at first sight?

Oh I dont know why suddenly I miss our first met. Memang kelakar and sangat sweet *who cares? durr.
Actually sebelum tu dh pernah borak dgn Dao. Okay let me explain to you one by one.
Ekaa yg kenal dao dulu sbb masa tu dia ada crush dgn someone. Okay lets NOT mention his name. So ekaa borak dgn dao apa sume lah. After that, I added dao on myspace, masa tu borak mcm biasa, memang tkde feeling langsung. HAHA SORRY. Plus, he got a gf that time. But one day when he commented me, he talked about MEMINANG. Haha yesss, dao memang kelakar. Memang best borak dgn dia. Tapi seriously tkde feeling masa tu. Then plan dgn tasya zatul ekaa sume, nk keluar masa puasa (17 sept 2009). Ekaa ckp dia ajak dao jumpa. Actually dao dgn isya (my cousin) with aziq. So konon plan nk jumpa isya sekali lah. After that dh jumpa, seriously, he's damn cute. Haha sumpah jealous masa tu tasya zatul sume asyik puji ckp dia comel. Malam tu lepas berbuka, jumpa lagi. Amik gambar banyak banyak sbb masa tu bwk D90 abg ami. Since malam tu sampailah sekarang, honestly, NON STOP text dgn dao. Seminggu kenal terus couple. Sekejap sangat kan? Yaa, Ive told dao that I can accept him but I asked him to wait until SPM's over. But you know what? Its freaking long time to wait. Oh wait, let me clear things up, dao broke up with his ex before he proposed me. Then masa raya jumpa lagi, 1st date lah konon. He gave me a necklace with letter D on it. He's so sweet, aww! Masa tu terus accept dia. Haha. Dh tk sanggup nk tunggu oii. HAHA ngok. So from Sept 24th until now, we have been together for 4 months and a week.
Seriously, Iloveyousomuch. Thanks for everything. Youre my one and only boyfriend + bestfriend.
Kiss sikit HAHA gelabah :P

Saturday, January 30, 2010

Monaaayyhhh

Today ada survey psl sanitary pad. Kak Lang bgtau haritu then pagi tadi pegi dgn mak naik bus sbb tk bole bwk kereta, ayah nk pegi hantar tukar tayar. Dlm pukul 11.15 sampai sana, rupanya survey tu kena buat sendiri, pakai netbook. Comel gila netbook dia. Dh hbs jawab sume, dpt RM40. Tgk, tk sampai sejam dh dpt RM40. Kalau kerja, sejam baru RM5. Hehe :D
Then pegi wedding abg sulung Zahin. Jumpa Aidil, dia kerja La Bodega sekarang. Wahh, masyuk kot kerja sana. Tp ntahlah. Ingat nk kerja KL Tower balik sbb belum cari kerja lain lagi tp tktaulah. Haiyaaa. Dilemma!
Even dh ada lebih kurang RM500 sekarang tp tk cukup lah. Nak cari duit lagi. Duhh (-___-")

Friday, January 29, 2010

Over excited :D

Tengahari td text abg ami, mntk dia call kalau dia free. Then ptg td dlm pukul 3 dia call. Dia bg respon psl kasut! Whoa! Excited gila :D
Dia ckp kt sana ada company yg sama tp kasut mcm tu tkde, so mntk dia beli online dr US, hope lebih kurang seminggu lagi bole dapat. Tp terpaksa tunggu dia balik dalam March atau April mcm tu. Kalau dia rajin, dia post lah kot. Kalau tk, memang kena tunggu -___-" Tp tkpe, at least kasut tu dh ada dkt dia nanti :)
Psl rantai Hello Kitty tu dia ckp dkt sana mahal, tp tgk material lah. Insyaallah dia belikan. Skrg, double excited! :P
Then abg ckp gf dia pesan baju Ed Hardy, sumpah murah kot kt sana. Kalau kt sini sehelai rm400-rm500, sana bole dpt rm***. Mana bole ckp :P Hahaha. Tp sumpah murah. Nak jugak!
Sebelum letak phone saje ckp kt dia kalau kalau kasut tu dia nk belanja. Dia ckp kalau balik nanti dia tkde duit, kenalah bayar balik. Kalau tk, belanjalah :)
Sbb dia banyak nk pakai duit nanti, nk bayar cukai kereta dia lagi. Sbb dia bwk balik sini. Wahh, teringin nk drive Mazda 6 ! Tp masalahnya, kereta pun tk reti bwk -_______________-""
Hahaha kesian gila aku
Tp tu lah, paling excited sbnrnya psl kasut, and second psl rantai tu. Tk sabar gila !!

Seriously, I miss that time !


Semalam pegi amik gaji kt KL Tower, gaji utk 11-17 January punya. Last week punya belum dpt lagi. Dpt RM 260 je. Haritu dh kumpul RM350 so skrg adalah dalam RM 600 je. Tp still tk puas lah, nk kumpul duit banyak banyak banyak lagi bole tk? :P
Bila dpt kumpul duit sendiri, sayang pulak nk belanja. Sbb bila berbelanja tu banyak duit hbs. Hmm.
Semalam ekaa teman pegi amik gaji, then balik tu singgah The Weld, dia sibuk nk makan McD. So belanja lah, apa salahnya kan? Hehe konon nk jadi kakak yg baik -___-"
Mak pulak pesan Dunkin' Donuts. After that ekaa nampak heels kt Alfio Raldo, sibuk dia nk beli. Dia pinjam duit dulu, katanya nanti mak bayar balik, kononnya nk tuntut hadiah birthday lah. Sbb birthday tk dpt pape dr mak :DD
Tp kasut perempuan murah, tk sampai seratus. Lelaki punya RM200++
For me, tkde apa nk beli. Sayang nk spend duit. Ni tgh tunggu dpt lagi RM140 utk gaji last week, minggu last kerja. Haihh. Skrg tgh cari kerja, tktau nk kerja mana. Teringin nk kerja balik, sumpah rindu!
Semalam pegi sana, semua org tegur. Ya Allah dlm hati Tuhan je tahu mcm mana rindu nk kerja sana. Dari bartender, supervisor, manager, kitchen crew, semua tegur. Sampai ekaa pun cakap, "best gila kerja sini, semua friendly oh". Yes, memang! Semua dh mcm family dh kt sana. Even kerja baru sebulan. Hmm.
Tp mula mula dtg, ada jgk yg tk perasan. Sbb potong rambut, hehe :P
Dtg pulak dgn ekaa, ramai org tegur, ckp kitaorg kembar. Tk sama langsung okay?
Tp tu lah, kelakar btol. Pak guard pun tegur, ingatkan apa hal tiba tiba panggil.
Masa turun lift jumpa Encik Bahrin. Dia tanya, kau berhenti ke? Then yg tk bole blaa dia ckp, "Kau tunggu result SPM kan? Haa, aku doakan kau fail, bole kau kerja sini balik". Dgn muka selambanya dia ckp mcm tu. Haha Encik Bahrin memang, dr dulu suka ckp mcm tu. Dulu dialog lain, "Korang lepas ni sambung belajar ke apa? Kalau fail, kerja sini jelah". Tk hbs hbs :P
Then lepas amik gaji, amik sekali barang barang dlm locker. Lepas tu, beli McD, donut sume, hah amik kau. Tangan penuh dgn makanan, dgn beg barang, dh mcm budak nk lari rumah. Nsb baik kejap je, sbb lepas tu pegi office mak, dkt je. Makan kt sana, laparrrr

Thursday, January 28, 2010

I'm already eighteen


Cute isnt it? It was the birthday present from my babyboy Ahmad Firdaus. Thank you baby <3
I still dont get my birthday picture but nevermind, I will ask from Zatul. It was our last
sweet day together. "Our" means, Tasya Zatul ***** and me. I dont have bestfriends anymore. Sorry to say but, no need bestfriend, close friend is enough. Am I right? But for now, Dao is my only bestfriend and boyfriend.

New look, new life :)




This is my new look. How do I look? Haha. I cut my hair by myself, cause I miss my old fringe. I didnt cut it around like 6 months, so Ive decided to get my old fringe back. The first picture was my old hair, around July 2009. The second picture was before, and the third and fourth, after I cut it and this is how it looks now. So give me some applauds! Haha :)

Seriously I hate you

Oh yeah, now I know, sape kawan dan sape lawan. Hahah pandai kau berlakon en? Dari haritu aku mmg dh syak kau wehh, tp aku diam je buat buat tk tahu. Tp skrg aku dh tahu, sbnrnya kau yg buat cite kan? Weh weh, aku tk pernah kutuk kawan baik aku dpn kau lah, tp kau kata aku kutuk diorg dpn kau? Wtfuck wehh? Tp aku pun pelik asal diorg caye kau hah? Padahal aku rasa diorg lbh kenal aku dr kau, btol tk? And knp lepas kau dtg, baru sume bnd ni jadi hah? Knp tk dr dulu? Aku tahu, ada org dengki tgk kitaorg rapat. Tp tkpe wehh, diorg dh tk caye aku, aku tk kesah. Asalkan kau tahu, Allah nampak dan tahu apa kau buat tau? Tunggulah nanti balasan utk kau. Memang, memang aku pendendam, tp aku tk suka membalas dendam. Memang aku jahat tp tk sejahat kau, memburuk burukkan kawan baik org lain utk kepentingan sendiri. Apa salah aku kt kau hah? Aku tk kesah kau nk amik kawan kawan baik aku, amik lah wehh. Tp aku terfikir, asal kau sampai nk buat mcm ni? Busuk gila hati kau? Hancing, aku jijik dgn kau! Sampai mati weh, aku tkkan maafkan kau. Biar org nk kata apa, sbb diorg tk tahu mcm mana sakitnya hati aku bila org tuduh aku bnd tk btol dan yg buat cite tu pulak, kau. Dkt sape yg aku cite, sume syak kau. Dh terang lagi bersuluh memang kau. Tkpe, aku sabar je. Ni sume ujian utk aku. Dari dulu aku memang tk caye sgt dgn kau tp aku fikir kau baik. Hah, baiklah sgt! Sampai mcm ni kau buat aku kan? Tkpe tkpe. Satu hari nanti kena batang hidung kau baru kau tahu mcm mana rasanya. Masa tu tkde sape lagi nk kawan dgn kau tahu tk? Sbb perangai kau yg busuk hati tu. Skrg puaslah hati kau kan? Aku? Tkde kawan pun tkpe. Dulu sume bnd aku fikir kawan. Nk kerja, nk itu nak ini sume nk ajak kawan. Skrg ni dh sampai masa aku nk berdikari. Dari dulu mak pesan, "Apa apa hal fira lepaskan diri sendiri dulu, jangan asyik fikir org lain. Nanti kawan kawan tu jgk tinggalkan fira, masa tu melopong". Yes, tkpayah nk fikir org lain. Dh sampai masa utk aku jadi selfish. Biarlah selfish, kau susah apa? Org busuk hati macam kau tkkan bahagia weh. Just wait and see lah. Okay? Terasa? Hahah sape suruh terasa. Nk marah? Asal kau nk marah, tk btol ke apa aku ckp? Aku takut apa tauu, kalau aku ckp dpn kau nanti aku lempang je muka kau sbb kau tu menggelabah sgt. Hahahah. Thanks sbb buat mcm ni. Thank you so much!

Wednesday, January 27, 2010

I'm only me when I'm with you

Well, kali pertama menjejakkan kaki je BTHO, haha sangat best! Naik train sampai BTS then naik cab sampai McD BTHO. Then lepak umah Dao. Oppsss! Jangan cpt fikir lain, bibik dia ada okayyy? Well lepak je, borak borak, dgr Dao nyanyi sambil main guitar. Sumpah enjoy gila! Ptg skit pegi jalan jalan. Jalan kaki je amik angin ptg. Lepak Lake Valley jap then lalu Axian Chef, Carrefour. Kena dukung dgn Dao sambil jalan, gila babi enjoy. Hahaha semangat gila :P
Jalan jalan jumpa Acem, Qayyum and yg lain lain. Sorry, tk tau nama -___-" Hehe
Dlm pukul 6.30 gerak balik sbb dh janji dgn mak, dia nk amik kt LRT Cempaka straight lepas balik kerja so tk bole lambat. Dao tahan cab then balik sorang sorang sbb dia nk drive mama dia tk kasi. Dia bengang. Kesiannn :)
Tkpelah sayang, tunggu je you dpt lesen, after that no problem je. Haha.
Tp sumpah enjoy gila okay lepak sana? Next time I free I pegi sana lagi. Promise :)

Oh oh! Btw, HAPPY BIRTHDAY BABY "SHAHZUFAR"! MAY ALLAH BLESS YOU !

Tuesday, January 26, 2010

I'm in dilemma

Zahin asked me whether I'm working or not then I replied I'm not working anymore, cause I've quit my job. He already know, and I dont know why he asked me again.
After that, I received a call, it was from "Seri Angkasa". I was shocked, sape pulak ni?
Then I heard a men's voice, I recognised the voice. It was Abg Benu! (His name is Ibnu actually and he's the supervisor).
He asked me to work at Seri Angkasa back but I said I dont know yet, I have to think about it first. It's because of my friends is working there, and I cant face them because I still cant forget what has happened between us even Zatul has apologised to me. Abg Benu said, fikir fikirkanlah dua tiga hari ni. And now, I'm in dilemma. So many things I have to think before I make my decision. Honestly, I love to work there and berat hati sgt nk berhenti tp terpaksa berhenti sbb dh tk tahan dgn headwaiter yg gila! Tension!
But now, there are two problems in my mind. First, about the insane headwaiter and the second thing is, of course its because of my two friends. Since the incident, I'm starting to be careful with people and the most important is, mom said, "Jangan baik sgt dgn org". Yes, tu yg paling penting.
I still cant make the decision yet, gonna discuss with mom later.

While I was re-checking my post, my brother was in the kitchen and he sang with the most ahhnoyyying voice I've ever heard in this world. When I asked him to shut up his mouth and stop singing, he sang louder and this time, I swear to God it was really annoying okay? That time, I felt I will thank to God if I'm deaf. Okay, that was a joke cause I dont wanna be deaf :O
But I just ignored it because I know, he will do it again and again if I ask him to stop singing. And see, now he has stop making the stupid voice. Thank God!

Monday, January 25, 2010

How do I look?


I am thinking about changing my hairstyle. I love wavy hair, its kinda cute! Cause I love Japanese hairstyle. But I dont know whether it suits me or not. And I also want to cut my fringe, like the second picture. It was in July 2009. Seriously I miss it!
So what do you think?

Liar

"A true friend is the one who knows more about you than yourself and still loves you"

but thats not true,

Thank you for being a friend

I miss the tears, I miss the laughter
I miss the day we met and all that followed after
Sometimes I wish I could always be with you
The way we used to do
Now and forever, I will always think of you

I'm so tired
But I can't sleep
Standing on the edge
of something much too deep
Funny how I feel so much
But cannot say a word
We are screaming inside
But we can't be heard

Like a stone in a stream
Life smooths all our edges
'Til we barely make a ripple any more
But those times in my life will live with me forever
But we're not that same people that we were before

And I'm sorry for the times we missed and the times that I blew it
I've got so much to tell you but I don't know where to start
Maybe I'll find a way, maybe you'll help me to do it
'Cause friends like ours should not be apart
And I'm sorry to a friend
Well now I'm sorry

Thank you for everything

At first, I decided to write about my surprise birthday celebration with my beloved friends, Tasya Zatul and Haney and my boyfriend. But I dont have the pictures because it is with Zatul. And something happened between my friends and I one day after my birthday.
Yesterday I got a text message from Zatul and also from Tasya, they wrote something that made me felt curious. I asked them but they didnt even replied my message. I tried to call them but they doesnt want to answer my calls, sometimes they rejected my calls.
I really want to know what has happened because i dont understand at all. I called Dao and Dao said Zatul called her and said, "byk yg diaorang tk puas hati dgn you". I asked Dao, about what? And Dao also dont know. I try to reach them but they just ignored me just like that.
Zatul texted me and said that "kau ni kutuk blkg pulak". I was like, what are you talking about?
I dont know sape yg dh buat fitnah ni sume. Why hah korang cuma dgr sebelah pihak? Knp tknak dgr apa Fira nk ckp dulu?
Then td Zatul ckp, nk explain apa, explain lah. Tp Fira dh explain pun Zatul tetap ckp Fira buat sume tu. Dear friends, both of youre my bestfriends. Jahat gila nk kutuk bestfriend sendiri? Sume yg Zatul ckp tu sume fira tk buat. Sumpah demi Allah tp knp dgr sebelah pihak dan terima yg negatif? Korang baru kenal aku semalam ke weh?
Aku tk pernah sedih mcm ni psl kwn. Tp tktaulah, sedih weh bila kena tuduh mcm ni. Bnd aku tk buat pulak. Aku nk try explain pun korang tknak dgr so apa aku bole buat?
Bak kata Dao, kwn tu dtg dan pergi. Kwn jelah dgn sape sape yg bole. Mak pulak, aku ingat lg dia slalu pesan, jgn baik sgt dgn org. Yea btol, jgn baik sgt dgn org. Skrg aku dh nampak sume tu.
So all I can do is just move on, just go with the flow jelah. Apa nk jd, jd lah. Korang pun dh tk pecaya aku lg. Cuma nk pesanlah, Zatul dgn Tasya kwn baik baik, jgn gaduh gaduh k. And utk korang, thanks for everything k. Allah tahu apa sebenar terjadi. Korang tk salah, org yg buat cite tu yg sbnrnya salah. Aku tkkan maafkan org yg buat cite ni, aku bersumpah dia tkkan bahagia dunia akhirat. Allah tu adil, baik atau jahat dia akan balas k. Apa apa pun thanks utk apa yg kita lalui selama ni, best ke tk best, happy ke tk happy and yg paling penting, THANK YOU SO MUCH utk birthday aku haritu, korang pandai pakat dgn Dao buat surprise pulak en :P . Sumenya sweet memories. Aku dh maafkan korang k. Thank you, I love you :"(

Tuesday, January 19, 2010

I want nobody but you


Can you see the picture above? Ohmygooodddd! I really want it. It is a snakeskin shoe by Creative Recreation. And it cost only $62.95. Wtfish?! I will ask my brother to buy the shoe and post it to Malaysia because they cannot send it to Malaysia. Thank god my brother live in Japan :P Woohoo!
I hope I will get it soon, Insyaallah. Im hopingggg urghh!

18sx

Omg today is 18th of January. And that means I will be 18 in 4 days' time. I am sooooo excited! Oh yeahh and here, my wish list, haha :D

1. A cool red high cut dunk shoe. Omg, I saw it at Nike and it was gorgeous. Must have! :P
2. A pair of cute Wondershoe shoe. It is a handmade shoe from Indonesia.
3. New hairstyle. (Still thinking)
4. Paris Hilton perfume. I saw it at The Zon Emporium, it is a duty free zone at KL Tower and it smells good!
5. A hello kitty necklace, the original one, not fake. Just like the one I saw in "Kimora-Life in the fab lane". I will ask my brother to buy it in Japan. Haha
6. A surprise bbq party with friends and family. ( Even I hate surprise :O )
7. A romantic dinner with Dao baby <3
8.
A vacation with boyfriend and friends.
9. Special birthday kiss, especially from my babyboy :P
10. A lot of money, for shopping. Haha
11. Chocolate ice cream cake, yummy!

And last but not least is, I want to be a good and nice girl, to be appreciate, be a good daughter for my parents and get the best result and further study in overseas. Insyaallah :)

Saturday, January 16, 2010

Happy birthday my darling buds of May! :P

Happy birthday to Nur Izzatul Ain Zahrin ! Her birthday was on 14th January :)
And 13 haritu kitaorg pegi celebrate ramai ramai, woohoo! The best night ever lah wehh, sumpah enjoy gila! And ni sume gmbr gmbr sepanjang minggu ni.





10 January - Ni masa terlepas bus stop kt wisma MPL so kitaorg (Zatul and me) naik kl tower ikut hutan simpan bukit nanas. Haha pegi kerja lalu hutan? Wtfish? :P Tp sumpah best, hutan pun tk tebal mana. Tgklah siap ada tangga!




11 January - Okay ni masa kena halau :P Haha actually kitaorg kerja ptg tp dtg tengahari, staff dh cukup. So en azahari suruh masuk pukul 3. So pegi lepak the weld dgn zatul :P



Dunkin Donuts, The Weld



12 January - Iloveyoubabyboy!




Thank you babyboy!



13 January - Karaoke time! Me, Dao, Apis, Tasya and Chak



Happy birthday to youu! Zatul's 18th birthday. Tua sudah! :P



Somewhere in Jalan Changkat. Zatul dgn Chak tkde, hilang kejap :P



Blur -___-"

Okayyyy thats all. Tk bole upload sume. Sbb byk sgt :P

Happy new year everyone!

New year? Haha title tu means baru nk masuk gmbr new year haritu :P Okay ni lah gmbr gmbr yg sempat diambil, ceh cehh.
Sorry gmbr tk cantik




Tasya, Zatul, Aidil and Me :P



Mata tasya mcm hantu :P




Aidil :)



Zahin Z :)



Balloons :D



Friends forever ;)



And this is me !

Thursday, January 7, 2010

Pressure

Semalam kerja pukul 12-10 malam. Masa jaga lunch dgn afternoon tea, mmg tension habis. Our senior yg gemuk mcm babi sundal, jalan terhangguk hangguk tu asyik pressure kitaorg je. Mentang mentang staff tk ramai, dia buli pulak kitaorg. Sial btol. Eh tk heran lah, tk lama lg pun kitaorg nk berhenti dh. Bye bye GEMUK! :O

Tuesday, January 5, 2010

Err.. Fuck you!

Hello,
Today kerja dr pukul 12 sampai 8 je. Balik awal, woo hoo! Td lunch tk ramai customer. So tk berapa busy. Kerja sorang sorang, sumpah bosan! Tasya dgn zatul shift ptg sampai mlm. Hmm. So jumpa diaorg sekejap dr pukul 6 sampai 8 then balik.
Td jaga buffet lg, dpt pulak dgn Mamat. Grrr, annoying gila dia tu. Org tanya elok elok, jawab mcm sial ! Masa tu tgh bwk pinggan, then tanya dia,
"Bang, ni nk letak mana?"
"Apa?"
Ni yg ni nk letak mana?"
"Letak jelah mana-mana!"
Ishh, bodo sial. Org tanya elok elok kot. Kabut semacam, mcm busy sgt. Ramai kot tk suka dia. Lagi lagi budak part time. Haritu jaga dgn dia jgk, ada ke org tanya dia bole senyum senyum. Rasa nk lempang je. Haihh. Tkde mulut nk jwb ke? Misai je tebal -____-"

Sunday, January 3, 2010

Hey you little kid



Hahaha cute kan? This is Alissa, this video was recorded when she was 2. She's my cousin la senang cerita :P

And this one was recorded at our hometown, last week. She's now 3 years old.



Chicken wing


Hello,



Harini off so rest dkt rumah je kot. Oh btw, semalam lepas hi-tea, Tasya sempat amik chicken wing. Kitaorg sorok bwh meja side station. Bila tkde org kitaorg makan. Hahaha sumpah kelakar gila makan sorok sorok. Yelah, masa kerja mana bole makan :P Sampai tercekik, gelojoh sgt! Terkejut tgk Puan Dayang keluar dr dapur, kerek pulak dia tu =,=
Zahin terkejut sampai langgar tray, nsb baik tk jatuh :DD
Semalam masa tgh setup meja, tiba tiba dgr Uncle Ary nyanyi, bapak sedap suara dia! Mcm Anuar Zain kot. Awww! :P
Btw semalam jd buffet crew, lebam kot tangan sbb kena angkat pinggan byk byk, berat pulak. Haihh.
Oh oh! Actually nk upload byk lg gmbr masa kerja and new year tp tk bluetooth lg dr phone Aidil. Durr =,= So the pictures will be upload later! See ya :)

Working!

Hello,
This is my first blog. And I'm still learning. Haha sounds silly right? But thats the truth. Sebenarnya nk tulis dr 1 january tp busy kerja, tkde masa. So harini off, bole lah buat :)
I'm working now, at Restoran Berputar Seri Angkasa at KL Tower, my first day was on 29th. And it was the last day for Atikah, Zatul's cousin. Dia nk kerja seminggu je. Apelah kau tikah :P
Btw, first day dh kena hantar arak dgn customer. Eeewww, busuk!

Oh btw haritu ada satu family Philippines dtg dinner. Masa tgh refill air, tiba tiba org tua tu tanya, "Are you Philippine?" Haha I was like, huh Philippine? Then I said, "I'm not Philippine, I'm Malaysian :)"
Then he said, "But you looks like Philippine"
Haha funny :D

Ada satu lagi Philippines jgk. Anak dia tunjuk bunga dkt atas table and asked, "What flower is this?" I was like, errr.. errr.. HAHA then they laughed at me. Ouhhh, malunyaaa! Mana tau bunga tu bunga apa, aduhh.

New year celebration was happening. There was a close function for our guests from Russia and there were balloons here and there, just like a three year old kid birthday party. WTF?! HAHA bodo bodo. Dkt situ dh mcm disco. Zatul bwk cd dia tp DJ tu byk pasang lagu Rusia. But not bad, best jgk. Diaorg menari nari dkt dance floor. Rasa nk menari je sekali :P

Masa countdown sumpah tk bole bla. Abg Razi suruh bdk part time pakai topi, tepat pukul 12 keluar, pukul tray mcm gendang. Ya Allah malunya! Nsb baik pakai mask HAHAHA.
Lepas diaorg dh balik, Encik Azahari ckp, "Letak tray, pegi menari dkt dance floor!" Tasya dgn Zatul bukan main lg, Encik Azman paling over. Manager pulak :D
Tp sumpah jealous tgk guests hugging lps countdown. Tiba tiba rindu dkt Dao :'( Lama tk jumpa Dao, busy je. You sanggup tunggu I balik kerja kan sayang? Sampai pukul 2 you sanggup tunggu jgk. Masa new year lg lah, kerja sampai pukul 4 kot. Sumpah sakit kaki :(
The saddest part, dh jarang jumpa mak :'( Bangun tdo dia dh pegi kerja. Balik kerja, dia dh tdo. Haihh. Rinduuuu
Tp Tasya, Zatul, ingat tk moto kita? Demi mencari rezeki sesuap nasi AHAHAHA :DD