Friday, January 29, 2010

Over excited :D

Tengahari td text abg ami, mntk dia call kalau dia free. Then ptg td dlm pukul 3 dia call. Dia bg respon psl kasut! Whoa! Excited gila :D
Dia ckp kt sana ada company yg sama tp kasut mcm tu tkde, so mntk dia beli online dr US, hope lebih kurang seminggu lagi bole dapat. Tp terpaksa tunggu dia balik dalam March atau April mcm tu. Kalau dia rajin, dia post lah kot. Kalau tk, memang kena tunggu -___-" Tp tkpe, at least kasut tu dh ada dkt dia nanti :)
Psl rantai Hello Kitty tu dia ckp dkt sana mahal, tp tgk material lah. Insyaallah dia belikan. Skrg, double excited! :P
Then abg ckp gf dia pesan baju Ed Hardy, sumpah murah kot kt sana. Kalau kt sini sehelai rm400-rm500, sana bole dpt rm***. Mana bole ckp :P Hahaha. Tp sumpah murah. Nak jugak!
Sebelum letak phone saje ckp kt dia kalau kalau kasut tu dia nk belanja. Dia ckp kalau balik nanti dia tkde duit, kenalah bayar balik. Kalau tk, belanjalah :)
Sbb dia banyak nk pakai duit nanti, nk bayar cukai kereta dia lagi. Sbb dia bwk balik sini. Wahh, teringin nk drive Mazda 6 ! Tp masalahnya, kereta pun tk reti bwk -_______________-""
Hahaha kesian gila aku
Tp tu lah, paling excited sbnrnya psl kasut, and second psl rantai tu. Tk sabar gila !!

No comments:

Post a Comment