Sunday, January 16, 2011

Just call my name and I'll be there

Harini ahad 16/01. AFS dh otw balik jengka, nk sampai dh pun. Tapi apa yg buat aku sedih sgt, kitaorg tk sempat jumpa. Plan nk dtg rumah semalam but hujan lebat. Tapi tkpelah, aku redha je. 2 minggu lagi dia balik jgk. Cuti seminggu pulak tu. Woahh! Aku pulak tktau lah cuti ke tk raya cina tu. Hmm. Dia pun sedih tk dpt jumpa aku. Dia text aku, kata kata dia tu betul betul buat aku touching habisss! Tapi aku sabar je. Nk nangis tapi terpaksa control macho. Hahaha. Miss you ♥

Tadi kelam kabut gila nk fotostat sijil sijil and dapatkan cop pengesahan utk apply loan MARA. Nasib baik kawan ayah timbalan pengarah MARA, ayah ckp esok dia pegi office org tu. Then malam mak ayah dtg bangi hantar kt aku. Thanks ayah!
Lega sikit, tkpayah susah susah pegi rumah tok ketua teras jernang. Pheww.

Doakan loan MARA aku lulus cepat, and berjalan lancar. Cepat sikit aku dpt duit. Kesian pulak mak tiap tiap minggu bagi aku duit belanja RM100. Dh tu tk berlebih, mesti habis. Hahaha tau jelah kan fira boros mcm mana. First sem dh lah mak tanggung sepenuhnya, yuran kolej dh lah RM4000. Tapi alhamdulillah mak mampu bayar, and at least result aku utk sem lps cukup buat dia happy. Berbaloi lah dia berhabis utk aku. Love you mom.

Apa apa pun, aku harap loan tu lulus cepat. Tkde problem apa apa. Harap jgk result aku dpt aku kekalkan yg terbaik sampai aku grad, insyaallah Amin! Oh and and, loan MARA tk jd biasiswa sepenuhnya. Cuma kita just bayar berapa percent je, depends on result. I mean CGPA. Hmm.

No comments:

Post a Comment