Saturday, January 8, 2011

Too good to be true

I'm home, yeayy! Yesterday's registration was tiring, like seriously. It took about 4 hours, just for registration. Like wtf kan? Sampai je dh pukul 10. Gerak pukul 9, jam pulak dkt BTS, dh buang masa pulak. Tu yg sampai lambat -.- Tunggu pulak nurul dgn aa'aa, nk sama bilik punya pasal kan. Hmm. Sampai kt kaunter asrama, bukan main pack lagi haa. Moron -.- After that, we took our result slip, got this sign, that sign and then around 2 o'clock baru lah settle semua, tk ke 4 jam tu? Apa lagi, terus ahh shoot asrama. Dpt pulak bilik A366, dulu bilik A367. A366 ni dulu bilik Nor, Kyra dgn Ada. Ingatkan dpt blok belakang, tk pun cuak gak dpt tingkat 4. Fuhh, thank God. And now, I'm home. Dr tengahari jalan jalan kt mid dgn room mate, cari jeggings tk jumpa, yg ada pun tk lawa, tk fit, tk suka kay -.- Beli baju je at last. Sakit dh bahu, carry laptop all the time tauu. Haihh. Naik pulak ktm, org push bagai nk gila, nsb baik aku dpn pintu, dh tu senang lah keluar haa. Isnin ni start kelas, and td baca kt fb, section 12 tu byk budak section ** sem1 dulu. Mak aihh, mampos. Doa doa lah, streaming balik. Biarlah dpt class ikut gred. Amin!

No comments:

Post a Comment