Wednesday, May 4, 2011

I'm here without you babe


Dulu awak bahagia dgn kita, dulu masa mula mula tu awak bangga letak gambar kita, letak relationship semua. Sampai satu masa, kita terperasan awak  dh tk letak gambar kita lagi dah. Relationship pun awak tknak letak. Sejak tu kita mula terfikir, awak malu ke dgn kita? Kita bukan apa, kita tk suka bila awak tk letak relationship tu ada jelah perempuan wall awak mesra mesra. Siapa tk sakit hati wak.
Sekarang kita dh tk dgn awak lagi. Masa tu kita tahu awak sedih sgt, tapi kita terpaksa. Bila dh jadi mcm tu baru awak tahu banyak mana awak sayang kita kan? Masa tu baru kita sedar, awak sebenarnya baru sedar awak sayang kita. Lelaki. Bila dh pergi, baru nk dikenang. Tapi takpe, at least kita tahu awak sayang kita. 


Sampai masanya awak cakap awak dh tk boleh tunggu lagi. Kita sedih. Tapi takpe, itu keputusan awak. Kita tknak paksa. Kita pun tk bagi apa apa dkt awak. Mungkin awak akan jumpa orang yg jauh lebih baik dr kita. Siapa tahu kan? Andai semua tu terjadi, kita redha. Tapi andai kata dh memang jodoh kita untuk bersama, kita akan dapat awak balik even jauh mana pun awak berada.


Kita rasa ini masa terbaik untuk kita move on. Mungkin awak tkkan jumpa kita lagi dah. There's no point. Awak dh tk percaya kita lagi dan awak lebih memilih untuk percaya ckp org sekeliling. Takpe. Kita tahu apa kita buat. Biar org nk cakap apa. 


Terima kasih sebab kesudian awak menyayangi kita. Kita tahu kita bukan yg terbaik sebaliknya awaklah yg terbaik.

No comments:

Post a Comment