Friday, May 6, 2011

Nothing stay forever


I have a major problem. It's not that MAJOR but still, a problem of mine. Maybe I can act like I dont give a fuck, but the pain inside is getting worse day by day. Kata orang, sampai bila boleh sabar? Bila dah mencabar kesabaran, memang rasa nk hentam muka kau. At least I dont show it to you, be mature lah, masing masing ada privacy masing masing. 
Kau pandai cakap, tk layan lah orang touching touching. Padahalllll -,- 

Hey, stop acting like a 6 year old kid, sbb ada geng boleh cerita lah kan? Cuba kalau sorangggg. Mau merempat kau mintak simpati orang, dahlah suka take advantage atas kesenangan orang lain. Open your eyes wider, cause I do believe in karma. What goes around comes around. Hidup ni umpama roda, kadang kita di atas kadang kita di bawah. Jangan terlalu seronok berada di atas sebab kau akan mintak tolong orang sambut kau bila sampai masa kau nk tergolek ke bawah. Dan maaf, kalau tkde yg nk menyambut dan akhirnya kau menggelupur sorang diri dekat bawah tu dan kitaorg yang dekat atas bertepuk tangan tengok kau.

Kesabaran manusia ada tahapnya. Jangan terlalu ikutkan perasaan sendiri, fikir perasaan orang jugak. Mungkin kau taktau cerita sebenar. Kalau dah tau, jangan nanti malu diri sendiri :)

No comments:

Post a Comment